Till utställare

Utställare

Kära utställare, på denna sida hittar du användbar information för dig inför Finns i Finspång Bo & Leva Hållbart 2022. Läs igenom hela denna sida noga och se till att du tagit del av samtlig information i god tid inför ditt deltagande på mässan. Vid eventuella frågor kontakta Jesper på 0122-889071 alt Jesper@totalmedia.se. Missa inte möjligheten att via formulären nedan både förboka din lunch för mässdagen samt anmäla dig och dina kollegor till årets stora mässfest som äger rum efter avslutad mässa på lördagen. Vi ses på mässan!

Kom ihåg!

Förbered din monter

Inför en mässa kan det vara mycket att tänka på. Tänk på att vara ute i god tid och planera din monter. Behöver du rusta dig inför mässan med nya produkter som giveaways till besökare, profilkläder till er i montern eller annat mässmaterial? Tveka inte att kontakta oss på Totalmedia så hjälper vi er.

Tänk på att vara ute i så god tid som möjligt, produkter med tryck har ofta en leveranstid på upp till 3 veckor.

Information

Inflyttning av mässan sker under fredagen den 14 oktober mellan 08:00-16:00. Nedmontering av mässan sker på lördagen direkt efter att mässan stängs vid 16:00. Det är ej tillåtet att montera ned sin monter innan mässan har stängt. Förbokning av lunch och/eller fika görs via formuläret nedan till Coops servering. OBS! Du finner här nedan dokumentet allmänna bestämmelser, läs igenom dokumentet noga för att se till att du vet vilka förhållningsregler som gäller under mässan. Längre ned på sidan finner du även instruktioner för in- och urlastning på mässan, samt parkeringsbestämmelser för utställare. Viktigt att du som utställare ej använder besöksparkeringen på Medley Arena Grosvad under mässdagen.

Den stora mässfesten!

På lördagen efter avslutad mässa anordnar Hugo Finspång i samarbete med Total Media en avslutade mässfest för alla utställare. Passa på att ta med er kollegorna för en trevlig kväll med god mat & dryck samt underhållning. Prisutdelning för bästa monter och andra trevligheter utlovas! Boka via formuläret nedan.

17:30 – Drop in på Hugo Finspång
19:00 – Middag och prisutdelning
20:00 – Musikquiz, underhållning och fest hela kvällen lång!

Utställarmingel

Mellan 16:00-18:00 på fredagen den 14:e oktober när montrarna är uppbyggda och klara anordnar vi en aktivitet för er utställare för att främja möjligheten för er utställare att nätverka med varandra och skapa affärs- och samarbetsmöjligheter. Vi vill även ta tillfället i akt att i lugn och ro låta er se varandras montrar och inspirera varandra inför lördagen. Se till att vara på plats, prestigefull tävling med fina priser kommer att anordnas!

Digital monter

Kontaktpersonen på just ditt företag har fått en länk per mejl till administrationen av er monter i den digitala mässplattformen. Plattformen administreras av er med enkelhet, ni laddar upp er logo, en presentationsbild, företagspresentation och namn, och därefter med information enligt era egna önskemål. Er digitala monter ska vara färdig senast den 13:e oktober då plattformen går live för besökare under fredagen den 14:e oktober.

Vid frågor eller tekniska problem kontakta Jesper 0122-889071 alt Jesper@totalmedia.se

Förbeställning av frukost & lunch

Deadline för förbeställning är passerad. Välkommen till Coop-serveringen för direktköp på plats, monter 69.

OBS: En person ansvarar för att hämta termos och samtliga mackor som beställts. Luncher kan hämtas löpande.

Kontaktperson: Om du har några funderingar ring 010-7474615.

Monterservice

Behöver du hyra utrustning till er monter? Använd er av monterservice!

I rutan nedan finner ni beställningsformulär för att boka er monterservice. Vid funderingar eller specialbeställningar av monterservice, kontakta Hasse Johansson på 070-522 27 20. Om ni inte har behov av monterservice, säkerställ ändå att ert behov av el och beställning av montermatta och val av mattfärg har mottagits av mässarrangören. Även köp av fribiljetter till anställda eller kunder/samarbetspartners görs via notering i formuläret.

Parkering för utställare

Instruktioner för in- och urlastning på mässan, samt parkeringsbestämmelser för utställare.
Viktigt att du som utställare ej använder besöksparkeringen på Medley Arena Grosvad under mässdagen.

parkering för utställare Finns i Finspång 2022

Dokument & Länkar

Beställ mässprodukter

Tänk på att vara ute i så god tid som möjligt, produkter med tryck har ofta en leveranstid på upp till 3 veckor.

Allmänna bestämmelser

Vilka förhållningsregler som gäller under mässan.

Beställ monterservice

Behöver du hyra utrustning till er monter? Använd er av monterservice!

Biljettbokning mässfesten

En trevlig kväll med god mat & dryck samt underhållning!

Marknadsförings material

Ladda ned bilder till Facebook, Instagram och LinkedIn.

Mässarrangör

Total Media & Reklam

Samarbetspartners

Finspångs kommun
Siemens Industrial Turbomachinery AB
Medley
Finet
Finspångs tekniska
Vallonbygden
Hällesta buss
Företagarna
Coop
Skill
Tillväxt Finspång
Scroll to top